VHC vriendschapsband

MyCebu

Het MyCebu project gaat weer van start en óók komende zomer willen we weer met een groep jongeren naar Cebu. MyCebu is de jongerenafdeling van de VHC (Vriendschapsband Haarlemmermeer Cebu). In 2006 was de eerste jongerenreis om ook jongeren te laten ervaren hoe het aan de andere kant van de wereld is. Sindsdien zijn we een begrip geworden in de Haarlemmermeer. Komende zomer willen we weer met een groep enthousiaste jongeren naar Cebu om daar de handen uit de mouwen te steken. Zie jij het zitten om echte Filippino’s te ontmoeten? Wil jij ook de andere kant van Cebu zien? Geef je dan op!


Voor wie?
Wij zijn op zoek naar enthousiaste jongeren tussen de 16 en de 25 jaar. Uit de omgeving Haarlemmermeer

Wanneer?
In de zomer vakantie ga je 3 weken met elkaar op reis. Ter voorbereiding op deze reis is er elke maar een gezellige bijeenkomst waar je je mede reisgenoten beter leert kennen en je de sponsor activiteiten voorbereid.
Daarnaast komen in mei 2019 Filipijnse jongeren bij jou op bezoek.

Kosten
Voor de reis lever je een eigen bijdrage van 650euro. Daarnaast haal je als groep een sponsor bedrag op om de reis mogelijk te maken. het overige deel wordt bijgedragen door VHC.

Meer informatie?
Dus ken jij iemand of heb je zelf interesse om komende zomer mee te gaan? Kom dan naar de informatieavond op dinsdagavond 10 oktober 20:00 in basisschool ‘De Bikube’ Skagerrak 296 Hoofddorp. Of stuur een mailtje aan mycebu@gmail.com.